Inzerce
Inzerce
Inzerce

Velké díky - diskuze

  • Velké díky
    Dne 7.4. 2010 jsem porodila v krnovské porodnici syna Tomáška. Chci touto cestou velmi poděkovat celému personálu gynekologicko-porodního oddělení krnovské nemocnice za velmi vstřícný, citlivý, vysoce profesionální přístup a péči, které se mi v Krnově dostalo. Díky porodní asistentce, paní Šárce Janáčové, která můj porod vedla, jsem měla z porodu neopakovatelně krásný zážitek. Poskytla mi veškerou péči, vše mi vysvětlila, o všem mě informovala, zkrátka byla jsem v dobrých rukou. Ihned po porodu jsem měla syna na bříšku a zkoušeli jsme přisání k prsu (bonding).
    Pokud preferujete alternativní způsoby porodu – např. porod do vody, na míči apod., i v tomto vám v krnovské porodnici ochotně vyhoví. Velice kladně hodnotím i fakt, že po celou dobu pobytu v porodnici jsem mohla mít Tomáška od prvopočátku u sebe, což v některých porodnicích není až tak běžné.
    Příjemný byl i následný pobyt na odd. šestinedělí. Také sestřičky na novorozeneckém oddělení byly velmi ochotné a vstřícné, poskytly mi cenné rady, jak pečovat o miminko a ochotně zodpověděly všechny mé dotazy.
    Pokud potřebujete více informací před porodem, zajděte si na exkurzi, které krnovská porodnice pravidelně pořádá, tam vám vrchní sestra paní Petřeková, ochotně poskytne veškeré potřebné informace a provede vás celou porodnicí.
    Za sebe mohu porodnici v Krnově a její personál jen doporučit.Díky za nádherný zážitek!
    Dašik   | 28.06.2010 17:21:47
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Sdružené zdravotnické zařízení Krnov, p.o. (strana 3)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×