Inzerce
Inzerce
Inzerce

Poděkování porodnici v Krnově - diskuze

  • Poděkování porodnici v Krnově
    Mám zkušenost s krnovskou porodnicí jako prvorodička. Už při návštěvách v porodnicích mě tato zaujala pro svůj přístup k porodu. Půl roku před porodem jsem měla jasno, že pojedeme do Krnova, i přes veškeré odrazování známých a příbuzných, že „z Ostravy je to přece daleko“.

    V porodnici jsem se setkala s velmi vstřícným přístupem personálu. Chtěla bych poděkovat porodní asistentce Jiřině Schoberové, která byla velmi milá a profesionální, respektovala náš porodní plán a dopřála nám s manželem soukromí na porodním sále, které bylo neocenitelné.

    Dále chci poděkovat i panu doktorovi Havlíkovi, který na náš porod nespěchal (ikdyž porod trval déle), nechal mu přirozený průběh. Mým přáním bylo, aby porod probíhal bez tlumících prostředků, přirozeně. Nakonec tomu tak bylo a jsem za to velmi ráda.

    Miminko bylo s námi v době po porodu. Ihned mi bylo přiloženo na bříško a ještě dvě hodiny poté jsme byli na porodním sále všichni společně. Měli jsme prostor na to se s miminkem seznámit a nerušeně ho přivítat.

    V porodnici jsem se cítila velmi dobře. S manželem jsme byli ubytováni na pokoji oba dva po celou dobu pobytu v nemocnici. Využili jsme při porodu také hudbu a její působení.

    Sestřičky na novorozeneckém oddělení mi dávaly důležité rady ohledně kojení. Díky tomu jsem odcházela z porodnice plně kojící. Sestřička Marie Svobodová byla velmi vstřícná a vyšla nám vstříc, co se miminka týče. Mohli jsme s miminkem absolvovat všechna vyšetření, nebylo nám odebíráno. Krnovskou porodnici vřele doporučuji.

    Cenné informace jsem se dozvěděla na přípravě pro těhotné, které vedla Zuzka Švancerová a Jana Čurdová (také vede tanec, cvičení a plavání rodiček, které bylo příjemným prenatálním zážitkem i pro miminko).

    Velmi si cením možnosti porodit děťátko přirozenou cestou v přívětivém prostředí porodnice.
    meduňková   | 08.08.2009 13:58:44
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Sdružené zdravotnické zařízení Krnov, p.o. (strana 3)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×