žmolenka, drobenka - diskuze

  • žmolenka, drobenka
    Jak je možné, že někdo dělá žmolenku z polohrubé mouky a pískového cukru a někdo z hrubé a z moučkového ???? Proč na to prostě není jeden recept ?? Čemu má pak člověk věřit ?? Jak jí děláte vy ???
    lucie73   | 21.04.2013 11:46:01 | Reakcí: 12, poslední: 24.04.2013 00:29:46
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      Z toho co mám,přidávam na radu tygřice skořici.
      Honafa   | 21.04.2013 12:04:44
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: žmolenka, drobenka
        udělala jsem jí teda z polohrubý a z krystalu, doufám že se mi nevysype z koláče jako vždycky. Nebo mě to snad fakt donutí kupovat i hrubou mouku 
        lucie73   | 21.04.2013 12:55:02
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      Polohrubá, tuk a pískový cukr (+ skořice, mamka přidává kokos).
      Hrubé mouky spotřebuju tak 1 - 2 kg ročně.
      tygřímáma   | 21.04.2013 13:52:16
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      polohrubá mouka, hera, cukr písek, nebo krystal :-)
      corelia   | 21.04.2013 14:00:36
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      Hrubá, moučkový cukr, máslo a vanilkový cukr.
      zanlena   | 21.04.2013 20:20:33
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      Polohruba, maslo, krystal/krupice. Hrubou mouku doma nemivam, knedliky delam jednou za uherak a na nic jineho ji neuziju
      antara   | 21.04.2013 21:38:58
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      hrubá mouka, moučkový cukr a máslo nebo hera, tyjo jsem překvapená že ji někdo dělá z krystalu  
      Courtney   | 22.04.2013 10:34:03
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      máslo + ph mouka + krupicový cukr  
      jezurka   | 23.04.2013 15:41:32
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: žmolenka, drobenka
      Já ji dělám tak, že v kastrůlku si rozehřeju máslo do něj dám cukr krystal a nakonec polohrubku nebo hrubku ( co je doma )to vše pak opražím . DĚlám si ji víc a dávám do mrazáku.Pak je to šup šup.
      Zavadilka   | 24.04.2013 00:29:46
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 221)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×